Fødselsdag, hermed genindført... / by Céline

Jeg blev 34 i fredags og ligesom så utroligt meget andet i den uge blev planerne aflyst, fordi der var en lille pige der krævede konstant pleje. Men når det er sagt, så var det nu en rigtig hyggelig dag alligevel og jeg fik den bedste sushi sammen med min mor, mmm!

Jeg har i de sidste mange, mange år ikke fejret min fødselsdag. Det handler om at andres fødselsdage ligger lige op til min og omkring, så jeg fravalgte den. Det har været mit helt eget valg, men det er nu også mit valg at genindføre den.

Så det der startede med at bedstevennen, spurgte om vi skulle gå ud og få en drink sammen, blev så til at jeg spurgte mine nærmeste venner om de ville med, som så blev til at vi da lige kunne mødes til en drink herhjemme inden, som så blev til, at så kunne de da også lige få noget mad med inden - det var seriøst som om den fødselsdag havde sit eget liv...

Så lørdag, blev ungerne hentet og vi prøvede at få hjemmet til ikke at ligne en byggeplads. En af min veninder kom for at hjælpe med maden og endte med at lave det hele af den, for så dejlig er hun, mens jeg lavede vigtige ting såsom at puste balloner op og dække bord. Noget med at holde sig til det man er god til, ik.
Generalt var det helt som i de unge dage, med mig stående og lægge lægge make up mens alle gæsterne kom og gode venner der hjalp med til at få det hele til at lykkedes - hvilket det gjorde! Der var bobler, der var musik, der var mad, der var kage, men der var mest af alt en fantastisk stemning.

Mine venner kommer jo fra mange forskellige steder i livet, hvilket vel er det der sker med tiden, og mange kendte ikke hinanden eller havde ikke set hinanden i mange år. Men det gjorde intet og alle de fine tidsplaner der var lavet, blev på ingen måde overholdt og først da vi seriøst var tørlagt i huset, blev vi tvunget til at flytte selskabet videre.

Det blev en fantastisk aften, med armbøjninger på badeværelset, indføring af ordet poul-dancing i det danske sprog, bedstevennen stående på hoved i en meget lidt flatterende stilling, glemt taske, genfortælling af gamle historier, mens nye blev skabt. Jeg nåede endda at blev lagt an på, af en der næsten kunne ha gået i Samuels parallel klasse, såå what's not to like, fødselsdagsfest er hermed genindført- hell yeah