Ballet for sjov, på Det Kgl. Teater... / by Céline

Over de sidste 2 weekender har Sienna været inde og danse på det Kongelige Teaters balleskole, under det der hedder "Ballet for sjov"- hvilket vidst har kørt en del år.
Sienna har gået til ballet det sidste 1 1/2 år og er virkelig glad for det. Det føltes derfor oplagt at tilmelde hende, så hun kunne få en smagsprøve, på den magi der absolut er over det Kgl. Teater og de smukke ballerinaer.

Glæder var absolut også stor på vej derind og hun kunne næsten ikke vente, desværre vendte hendes "sceneskræk" tilbage, da vi stod der og ventede på at skulle ind og det lillepus var meget grædende og havde ondt i maven. Det lykkedes dog at få hendes humør vendt og ind kom hun.

Det lyder måske lidt hårdt, det at jeg pressede hende til at gøre det og det er måske et dumt ord, så lad os kalde det, at give hende et lille skub. Men det er noget vi har været igennem en del gange ( i forbindelse med hendes modeljobs) og jeg ved at hun ELSKER, elsker, elsker det, så snart hun er igang og derfor prøver vi at arbejde med det, hun har fx. nogle vejrtræksøvelser og nogle opmuntrende ord hun siger til sig selv. For samtidigt ved jeg også at når hun kommer næste gang, så er der absolut intet, det er kun nogle gange, den første gang, et nyt sted, at det rammer hende og jeg synes det ville være en skam at fratage hende store oplevelser, som hun elsker på grund af det, så vi arbejder med det i stedet :)

Og hun elskede det og har efterfølgende set den dvd de fik om livet på balletskolen, over 100 gange - den har bare kørt igen og igen og med mange tøj skift undervejs.

I dag var der som forudset absolut intet og den lille pige, nød den smukke udsigt over Københavns toppe og dansede afsted og rundt og var generalt en glad pige, der er meeeget fascineret af de store ballerinaer. Med sig havde hun også dulleveninden Ella og efter ballet fik vi alle cupcakes hos Agnes, sooo what's not to like