1 ud af 12... / by Céline

Vi er ski blevet syge herhjemme...
Sammie lå i starten af ugen, derefter overtog Daniel så stafetten og nu har han givet den videre til mig  - ihh tak!

Sygdom, det gør bare ligesom at man intet når og eftersom vi har overvældende mange planer om at nå ting, er det pænt belastenden. Oven i det er næste uge proppet til bristepunktet med fede oplevelse, så vi prøver at holde ungerne ude af vores snot-zone, fandeme om snot mm. skal sætte en stopper for al det sjove.
Vi taler, store oplevelser alla, Sienna skal indspille en reklamefilm, Daniel og min bryllupsdag, min fødselsdag og fejring af min fødselsdag med en masse af mine venner og Bloody Marys - Kbh bliver et usikkert sted lørdag ;) Så vi har på ingen måde tid til det der sygdom.

Ungerne 1 ud af 12, er mit bud på den gode ide som denne blogger stå bag. Hun gør det godt nok en gang om ugen - men det er ski nok lige at sætte baren, højt nok synes jeg. Desuden tror jeg der er nemmere at se deres udvikling over året, hvis det er en gang om måneden.

Men her er de, de to smukke unger, i januar 2013 


Sammie// Ham med de gode ide og viljen til at udføre dem...
Sienna// Hende der kan, lige præcis det hun vil...