Årets julekranse... / by Céline

I dag er det faktisk Siennas fødselsdag, 6 år er hun blevet  - vildt ik!

Hendes fødselsdag ligger jo skræmmende tæt på julen. Så for at lade hende få hendes dag for sig selv, prøver jeg at styre julepynten til efter den 29. november. Alligvel har jeg snydt lidt og lavet årets julekranse, mest af alt fordi jeg ellers nok ikke havde kunne nå det inden søndag.

Adventskransen er færdig og det samme er den lille krans til vores hoveddør, som jeg lavede af resterne. Jeg plejer jo at pynte vores smukke metalkrans, men jeg har i år valgt at pynte den nye Kubus stage, i stedet for. Vi er jo stadig under ombygning og sofabordet som adventkransen plejer at stå på, er pt. i kælderen og når ski nok ikke op på den her side af nytår.

Fred være med det, jeg er nu godt tilfreds med dette års julekranse, der som altid er holdt i helt traditioneller røde og grønne farver. Jeg er ski nok noget gammeldags på det punkt og jeg tror aldrig i kommer til at finde julepynt i alverdens farver herhjemme.

Jeg glæder mig til at se alle de smukke kranse rundt omk. i blogland