Ahh de tegner på væggen... / by Céline

Nej ikke noget ahh, for de måtte godt.
Der skal vel være nogle fordele, ved at alle vægge skal sætte i stand helt fra bunden og tapet derfor alligevel skal dampes af.
Faktisk har jeg længe tænkt på at de skulle ha lov til at gå amok og tegne på væggene, så meget de har lyst. Jeg husker stadig at få lov til det hjemme hos min far som barn. Jeg kan ikke ha været mere end 4 år, så det har virkelig indprentet sin i min hjernen. Det må være det her med at få lov til noget der ellers er TOTAL ulovligt.

Vi er startede i et hjørne og når de så har brugt det op kan de få et væg mere. Sienna har virkelig taget det til sig og har tegnet der ca. hele weekenden, Sammie har også været igang on/off og selv vi voksne har været igang oppe mod loftet.

Glæder mig lidt til at vise det som det udvikler sig