Små skåle samling... / by Céline

Jeg har altså absolut en for kærlighed for små skåle og på en eller anden måde kan man ikke rigtig få for mange!?! Til hver fødselsdagsfest, synes jeg ihvertfald aldrig, aldrig der er nok.

Det her er blot et meget lille udsnit og mens jeg skriver dette indlæg tager jeg mig selv i at tænke, aj hvorfor tog jeg ikke liiige den der skål med også.

Dagene går virkelig hurtig i disse dage. Sammie bliver 10 år på søndag og med et hjem der stadig minder om en byggeplads, jeg hader spartel masse, er der bare så lang vej, til at kunne holde noget der minder om en fødselsdag. Men nå det, skal jeg nok. Ikke om mor og fars idiot projekter, skal få lov til at stå i vejen for knægtens fødselsdag 


1// Melamin skåle fra Søsterne Grene 2// Kan aldrig huske hvad den her kunstner hedder, men de er købt i Stilleben 3// Marimekko Siirtolapuutaha skål 4// Æggebære fra Meyer Lavigne 5//Mumi skåle fra Iittala 6// Samme som nr. 2 ;)