Oprør mod det pæne... / by Céline

Jeg kan mærke der er noget der ulmer i mig for tiden. Jeg havde faktisk det lidt skidt da jeg sad og så på de pæææne billeder jeg postede igår.

Vi lever i en tid hvor vi er meget digitale, det er indenfor de flestes mulighed at tage pæne, skarpe billeder og hvis det ikke lige er godt nok, smider vi det bare igennem et fotoredigering program og alt fremstår perfekt.
Jeg har en ven, hvis hus lige er blevet sat til salg og i fotopakken var inkluderet blå himmel garanti, hvor langt ude er det??  Det øsede ned den dag billederne blev taget, men på salgsopstillingen er der sol og blå himmel?!?
Nå men nu skal jeg ikke være hellig på nogen måde, for jeg elsker det smukke, det perfekte og det lækre lys og alt det man kan i et fotoredigeringsprogram. Men når alt bliver så pænt så får jeg også lyst til at bruge en grim teknik og prøve at få noget smukt frem i det alligevel - det er også lidt sådan jeg har det med Instax billederne.
Så da solen tittede frem forleden, valgte jeg at tage billeder med det dårlige kamera i mobilen, ikke det man bruger normalt - men det der egentlig vel er til FaceTime.

Her er hvad jeg lige hurtigt fik taget, inden ungerne skulle hentes...
Lad det være en lille opfordring eller måske endda udfordring, givet videre