Om højtlæsning og GIVE AWAY... / by Céline

Vi holder efterårsferie i disse dage, eller det prøver vi i hvert fald at gøre, for den uendelige historie af et   renoveringsprojekt, som vores hjem er, køre også på højtryk.

Men midt i kaos er der lidt søskendehygge, ja i få øjeblikke råber de end ikke af hinanden ;) Som her da Sammie læste historie for Sienna, hvilket er noget der er begyndt at tage til og som der sker af helt fri vilje. Det er lidt en gevinst gange 3. Han får øvet sig i at læse, hun får en ekstra historie og de hygger sig SAMMEN... Så bliver man så glad som mor!

Bogen de læser i har vi fra Mc Donalds. De køre frem til den 31. en kampagne i samarbejde med Nationalt Videnscenter for Læsning. Det handler helt kort om at der bliver læst for lidt for børn herhjemme i Danmark. Faktisk kun 15 min om ugen hvor anbefalingen hedder 10 min om dagen.

Herhjemme har det med læsning faktisk været et stort emne, de sidste par år, da Sammie har haft sine kvaler med det. Eller rettere sagt, med at opfange hvad der sker i fortællingen. Derfor ramte denne ekspert udtalelse måske lige i mit hjerte. I kan se flere videoerne her og det vil jeg klart anbefale man gør, da det her faktisk er et meget seriøst emne.


I forbindelse med Mc D's kampagne, har jeg fået muligeheden for at give 2 bøger ud til en vinder.
Du kan være med i denne give away, på følgende måder:

1 lod - skriv en kommentar. Skriv 1 lod i din kommentar.
3 lodder - skriv en kommentar og link til give away'en fra din blog, du kan bare tage billeder her fra bloggen. Skriv 3 lodder i din kommentar.

Jeg udtrækker vinderen på næste onsdag, altså den. 24. oktober omk. kl 20 - håber I vil være med, der er virkelig tale om gode bøger.