Jeg har tabt mit hjerte, til Instax... / by Céline

Åhh jeg har bare så længe gerne ville lave det her indlæg... Men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe det an.

Det er måske bare fordi jeg er så glad for mit nye kamera, som jeg har haft de seneste måneder, at jeg slet ikke kan rumme at forklare hvor glad jeg er.
Det er ikke et nyt digital kamera, det er nærmest det modsatte, det er et Fuji Instax mini kamera. Det er alt andet end digitalt, men man står med sit billed i hånden med det samme, ligesom med de gamle polaroid kameraer.

Det har 4 lysforholds indstillinger det er det. Du kan ikke zoome, du kan ikke stille skarpt, du kan indstille lysforholdet, som er MEGET vigtigt og det er det. Men jeg synes det fantastisk, fantastisk at stå med et billedet i hånden med det samme, hvilket er en kæmpe ting for mig, der aldrig får printet de undelige mængder digital billeder jeg har. Billederne har absolut deres egen charme og det faktum at man ikke bare knipser løs, har absolut også sine egen skønhed.

Det har ikke betydet at jeg er holdt op med at tage mine mange digital billeder, men det har betydet, at ungerne og jeg, nu faktisk har noget vi kan sidde og se på i et album. Det er måske et skridt tilbage teknologisk, men damn det hylder jeg 

Så snart jeg igen har scannerene fremme, må jeg prøve at scanne lidt billeder ind, så jeg rigtig kan vise billederne, IRL er man ikke så glinsende, i hoved som det ser ud her. Billederne er forresten på størrelse med et creditcard.

Lige lidt info...
Jeg købte mit i Photografica i Kbh det kostede 600-700 kr
Filmene køber jeg på amazon.co.uk og har fået dem helt ned til 80 kr for en pakke med 20 billeder og med fri fragt. En sådan pakke ville koste 150 kr i Photografica.

Håber det hjælper jer lidt ;)