Ikke helt spoleret... / by Céline

Nogen gange så tænker jeg, om vores unger har det for nemt. Har vi spoleret dem og forkælet dem for meget, forstår de hvor heldige de er osv... Jeg tror det er spørgsmål mange forældre stiller sig selv en gang imellem - vi gør i hvert fald.

I fredags da jeg hentede ungerne i SFO'en, kommer en af de voksne over til mig, med det største smil. Hun fortæller, at de oppe i klassen havde talt om hvad børnene skulle i efterårsferien. Nogle børn havde fortalt at de skulle ud og rejse, nogen til Sverige, andre helt til Costa Rica, nogen skulle i div. forlystelseparker. Men den der havde glædet sig aller mest til noget det var Sienna, for hun skulle ud og ha ny tandbørste!

For børn er det tit de små ting der tæller, det tænker jeg vi nogen gange skal huske os selv på også tænker jeg vi ikke har spoleret hende helt