Den sidste dag i ferien og lidt om fremtiden... / by Céline

Hverdag igen, vi er alle igang igen ovenpå en uges efterårsferie.
Søndag nåde unger og jeg dog lige ud og nyde den sidste varme og de smukke træer i Frederiksberg Have. Åhh, det var skønt at kunne gå rundt unden jakke og store tørklæder, som jo så desværre nu er fundet frem igen.
Det var også en go mulighed for at finde kameraet frem igen og nu løfte sløret lidt for hvad jeg skal nu her post Strawberryflavor eller i hvert fald noget af det jeg skal. For på trods af at jeg ikke ønskede at forsætte med Strawberryflavor, så ønskede min tidligere agent i Japan og jeg stadig at arbejde sammen.
Derfor fortsætter vi sammenarbejdet med fokus på et danske mærke med økologisk produkter til børn, såsom shampoo, creme og olie. Samarbejdet er som målrettet mod Japan! Min opgave er for eksempel at skildre dansk familieliv og kultur...

Men ikke mere om det nu og jeg har også en million andre projekter, bliver aldrig den type der ikke ved hvad jeg skal finde på ;)