Sommerferie 2012 / by Céline

Ja den er stadig igang, sommerferien altså, ihvertfald et par timer endnu. Men vi er igen hjemme efter 19 dage brugt i London, Fréjus og Basel.
Vi startede ferien med et par dage i London, der mest af alt blev brugt på shopping og lige at vise ungerne lidt, meget lidt af byen.

Dernæst tog vi mod det syd franske og slappede voldsomt af i huset i Frejus, kun afbrud af ture til stranden, indkøb af mad, med store overvægt af desserter eller diverse småture til nærliggende byer. Og jeg kan stolt berette at jeg for første gang, siden jeg var gravid med Sammie, har brune ben - jeg synes, det at være ved at ha store børn, styre for vildt. Ja okay de skændes tit, men det kunne tit klares fra tagterrassen ;)

De sidst dage i Frankrig, var min mor og Henrik der også, hvilket gav Daniel og jeg mulighed for at tage en dag til Saint Tropez og andre små ture uden ungerne.
På vej hjem mod Danmark brugte vi lige et par dage i Basel, hvor vi nød loppemarked, cafe besøg og solede og soppede ved Rhinen.

Jeg havde faktisk en plan om at tagen masse billeder på ferie i år og jeg havde pakke alt, opdateret soft ware på den bærbare og hvad ved jeg. Men, men, men jeg havde ikke taget opladeren med til kameraet og det var næsten løbet tørt batteri, så det var få og udvalgte gange jeg havde kameraet fremme på turen... virkelig dumt!!

Men her lidt glimt fra turen 

1//Pret spist på Leicester Square, London.
2-4// St. James Park, London
5// I huset i Frejus, Frankrig.
6// På tagterrassen i Frejus.
7-9// Frejus.
10-12// Bibliotekshaven i Frejus.
13// Basel
14// Ved Rihnen i Basel.
15// Rådhuset i Basel