Et dukkeliv... / by Céline

Sienna har fået en dukke, en Merida dukke.
Til de ikke indviet er Merida, Disney/Pixars nye heltinde, hende den kommende "Modig" film handler om. Den film har Sienna snakket om siden vi var i Disney Store London i sommerferien og nu har hun fået dukken.

Helt ærligt, så har vores unger ikke særlig meget legetøj, hvilket er meget bevidst. Jeg køber gerne store mængder, tuscher, farveblyanter og papir, men jeg vil rigtig gerne at de ikke drukner i gøgl. Så det at få en dukke er stort og modige Merida har absolut været med på mange eventyr, siden Sienna fik hende i fredags.

Sienna har lavet en seng til hende af æsken og i dag syede jeg så en lille pude og dyne til hende. Merinda cyklede med hjem til farmor og farfar og hentede Sammie og inden da sad hun på Sammies plads under morgenmanden og hun var absolut også med i haven i dag, da sommeren for alvor ramte.
Sienna havde nemlig lovet hende at holde bal i dag, så det blev ikke sparet på noget, da Sienna dækkede op til festmiddag og bal i haven.

Det blev en lang dag i haven, men nu ligger de begge og sover. Sienna i sin seng og Merida i sin, lige ved siden af... nedtællingen til den 27. august, hvor filmen kommer i biografen, er absolut begyndt, men lige nu håber jeg bare på mere sol og sommer