En præmiehave... / by Céline

... er absolut ikke hvad vi har i år ;)
Hus projektet har været og er alt, alt for overvældende til, at der har været overskud eller lyst til haven, i hvert fald ikke i forhold hvad der plejer at være. Lægger du det til at 80% af mine mange, mange storkenæb er døde i løber af vinteren, så har du et ret så hullet bed, der hvor der plejer at være overflod af flor.

Men det vil jeg ikke lade mig plage af i år, ej heller af at ca alle roser har både lus, rust og andet godt, nop det må være næste år jeg igen lægger en overflod af kærlighed i den have. I år må jeg leve med at der nærmest er tag over hele haven, fordi vi ikke nåde at beskære i foråret, det manglende flor og alt det andet der ikke er optimalt.

Om snart vil haven dog være fyldt med blomstrende roser og det vil jeg glæde mig til - indtil da tuller Sienna og jeg bare rundt derned, nyder hulestemningen og præstere ikke så meget