Siennas værelse #2 / by Céline

Næste trin i processen der hedder, færdiggørrelse af Siennas værelse, er i dag fuldendt og med et godt resultat, hvis jeg selv skal sige det.
I løbet af ugen har jeg malet karmen og panelerne på den væg hvor den "blændet" dør der er. Vi ville rigtig gerne ha den helt væk, men det kan desværre ikke lade sig gøre, da den vender ud til opgangen i huset og det ville resultere i en total istandsættelse af den.
Og selvom utallige boligmagasiner skriver at man da bare kan indsætte hylder i en blændet dør, så nævner de aldrig at det kan man kun på den ene side, den anden side er ikke dyb nok. Nok om det, vores løsning er i hvertfald blevet, at bruge dørkarmen som ramme for en stor opslagstavle.

Så i dag blev den bløde masonitplade købt, skåret, betrukket og skruet fast på dørkarmen. Den største udfordring var klart at døren er hamme skæv, så det skulle pladen så også være. Men det hele lykkedes og jeg synes det er blevet så fint.

Stoffet, som opslagstavlen er betrukket med, er et Limited Edition Liberty stof med Hello Kitty, der er printet i Japan. Det har været lidt af en kamp af få fat i og ikke billigt, men skal der Kitty op, så er det her absolut en løsning alle i hjemmet kan klare at se på.
Jeg har stadig et lille stykke af stoffet tilbage og må finde på noget virkelig fantastisk at bruge det til!
Spejl i Sienna højde er også sat op i dag og er et fund via dba.dk, som jeg i længere tid gennemtravlede i søgen efter sådan en spejl. Nu kan lille dullen se sig selv mens hun bruger sine 7m2 til dansestudio.

Til sidst en smuk ung fyr, der for tiden er tvunget til at opholde sig på dette über tøset værelse, nu hvor hans eget værelse er igang med af få den helt store tur - håber han overlever, man ved aldrig