Her ligger min tid... / by Céline

Jeg har lige fået postkortene til den nye Strawberryflavor kollektion ind af døren og dermed kan jeg sende det hele mod Japan i dag - ahhh!

Det er vanvittigt så mange kræfter OG penge der ligger lige der på bordet i form af papir, det er svært af forstår at det skal være sådan. Men når det nu skal være, så vil jeg sige at jeg har totalt optur over postkortene, jeg elsker postkort fra Vistaprint, de et altid så pæne i farverne og til en overkommelig pris - i hvert fald i sammenligning med Vester kopi, der står for trykning af kataloger.
Hvor ville jeg ønske jeg kunne finde et andet sted af få dem trykt (gode bud modtages gerne) men af en eller anden grund er jeg altid i tidsnød og må ty til at få dem til at lave dem igen, grrr. 

Men der ligger essensen af den nye kollektion så - af en eller anden grund er det ikke tøjet der hænger inde ved siden af, der følelses som slutresultatet. Det lykkedes igen, jeg er glad og absolut også træt ;)

Hvis du vil se kataloget online, kan du finde det her!