Er det overhoved nødvendigt... / by Céline

Ja, for det føles lidt komisk at man går der og knokler til langt ud på aftenen, med at få lavet klar til at ungerne kan få hver deres værelse, mens de unden problemer ligger og putter i en seng, på et værelse, under en dyne.
Jeg indrømmer dog også at idyllen ikke altid er lige så herskende i vågen tilstand, men når de sover er de da søde ;)

Siennas værelse nærmer sig noget, ikke noget færdigt, men noget. I går fik vi da grundet 3 ud af 4 vægge derinde og jeg må sige jeg elsker de rå nyoppudset vægge. Vi har planer om at fuldspartle alle vægge og male direkte på dem, altså og droppe glasfilten. Jeg synes det giver så smukke vægge og elsker at der er bitte små hakker og ujævnhedder i modsætning til den helt glatte og "bløde" overflader filten giver. I mit hoved kommer det til at se vildt fint ud op i mod den pæne og feminine stuk og de hvide paneler.
 Jeg håber vi begynder at male derinde i  aften, håber!