Stilhed... / by Céline

Der er stille på bloggen, men ikke i livet udenfor den ;)
Vi er stadig langt, laaangt fra færdig herhjemme, men noget er der dog sket. Vægen og vinduet ind til Siennas nye værelse er kommet op og jeg synes det fungere super godt. Vores smukke lys og kigget igennem hele huset er bibeholdt og det var vigtigt for mig.

Nå jeg ikke stresser over hjemmet, er det Strawberryflavor kommende kollektion der har kræver sin tid og det er ski op ad bakke, når man er tvunget til at være kreativ midt i kaos og rod.
Jeg er dog lige kommet hjem fra photo shoot'en af den nye kollektionen og jeg synes ski jeg kan klappe mig selv på skulderen og sige jeg har gjort det okay godt og måske endda har taget Strawberryflavor op på et nyt niveau, måske ;)

Jeg glæder mig til at få lavet Winter 2012, helt færdig og sende det til Japan, så jeg kan total fordybe mig i
projekt "genfinde vores hjem" ;)