La petite magazine 7... / by Céline

Nogen gange føler jeg bare jeg er vild heldig. Som da jeg på en eller anden måde kom i kontakt med fotografen Monika Elena. Ingen af os aner rigtig hvordan hun stødte på mit lillebitte mærke - men det var starten på en masse sjove dage.
Oplevelser der for det meste starter med meget hyppige besøg til DMI for at tjekke efter det perfekte vejr og ender med Monika ligger i en eller anden stikkende plante og fotografere mens jeg løber manisk rundt og prøver at style en Sienna, der tydeligvis er i en hel anden verden, end den vi andre befinder os i ;)

Det var absolut også en af de dage, da vi i december var ude og lave denne her foto serie inde i botaniskhave - men jeg lover jer vi grinte, faktisk så meget at vi til tider var bange for at blive smidt ud af væksthuset. 

Og ud over den utrolig smukke datter jeg har lavet, vil jeg, host host, lige nævne at jeg har lavet den store blomsterkrans Sienna har på hoved og at det faktisk var overraskende nemt. Noget jeg helt sikkert vil gøre igen og kun kan opfordre andre til at prøve.
Billederne er i La Petite Magazine issue 7 - et rigtig godt online blad synes jeg selv