Velkommen 2012... / by Céline

Okay, måske lige lidt sent at sige velkommen og året er da også i igang på fuld gang, hvilket betyder der ikke bliver blogget så meget, som jeg gerne ville.
MEN! Vi har så mange planer for 2012 og mange af dem kommer til at ændre vores lille hjem radikalt, det bliver spændende, det bliver hårdt, det bliver SÅ godt ;)
Ud over at det fylder meget, så arbejder jeg på den nye kollektion til Strawberryflavor og glæder mig til at se den blive til virkelighed og forhåbenligt sprede glæde rundt omkrig i verdenen! Jeg elsker at skabe og omdanne ideerne, få taget billederne og få alt til at hænge sammen og være smukt. Elsker jeg at sy, nej det tror jeg egentlig ikke jeg gør mere, men jeg elsker resultaterne ;)

Velkommen 2012, det skal nok bliver godt!!


Den smukke kalender er herfra!