Hvor ville jeg ønske... / by Céline

At alt var gået super og at jeg nu kunne vise 4 nye vægge frem, men det kan jeg ikke!
Den korte historie er at der stod en hel del stolper og vi derfor ikke kunne få de ønskede skydedøre og at vi desværre ikke var tilfreds med det arbejde der blev udført, så vi derfor nu har 3 halvfærdige vægge og en der helt mangler.
Til gengæld har vi kasser over det hele og kaos ;)
Lige nu arbejder vi hårdt på at få nogle nye på projektet, så vi kan blive færdige og få en nogenlunde normal hverdag igen.

I sidste uge var vi jo flyttet ud og derfor var vi ikke hjemme på hverken vores bryllupsdag eller min fødselsdag - så da jeg i dag så man kunne få blå franskeanemoner, kunne jeg ikke lade være med at købe dem. Blå franske anemoner som i min brudebuket, så er der lidt pænt at kigge på, midt i kaoset.