Jeg er SÅ parat... / by Céline

... til at give de der unger hver deres værelse.
Vi fortalte dem det på Sammies fødselsdag. Han blev RIGTIG glad og hun var sådan lidt ligeglad, hvilket jo nok skyldes at hun er godt tilfreds med at ha værelse sammen med storbror.

Vi er stadig i forhandlinger med div. håndværkere, men det lysner synes jeg og jeg håber meget snart at arbejdet kan påbegyndes. Det at give dem hver deres værelse betyder jo ikke bare at vi opgiver vores soveværelse, der skal også bygges en væg op ind til den lillebitte stue og vi skal ha isoleret og bygget skabe i vores skunkrum. Det hele er et ret så stort projekt og måske derfor har jeg snart i lang tid, valgt at lægge kræfter i de små ting, dvs. alt det sjove, al indretningen.

Idag blev det til en pude til Siennas værelse, fik broderriet på QXL for 25 kr og har nu givet den et nyt Liberty rygstykke. Min gode, dejlige og søde veninde siger temaet til Siennas værelse bliver "mormor goes 5 years old again" jeg tror hun har ret ;)
Samuels værelse er en langt større udfordring for mig, så har du gode ideer, så send mig gerne links. Jeg har inde på min Pinterest, samlet noget inspiration - det er her hvis du har lyst til at kigge ;)