Jeg har et spørgsmål?!?... / by Céline

Jeg drømmer om massere af plads, lys og luft... Men virkeligheden er at vi bor på 85 m2 og er 4 mennesker.
Lige nu deler ungerne værelse og jeg har længe sagt at det må de gøre lang tid endnu. MEN igen rammer virkeligheden og det faktum, at der er 4 år i mellem dem og de er dreng og pige. Samuel ønsker sig brændende sit eget værelse, men vi har kun 4 værelser i alt og ingen af dem er så store at vi kan ha hele stuen derinde og køkkenet er så lille at det ikke er muligt at spise i det - og nej ingen af rummene kan  deles op.

Jeg vil rigtig gerne give Samuel (og Sienna) sit eget værelse, men det ville betyde at Daniel og jeg måtte ha en sovesofa i "stuen" såååå...

OG! det er her mit spørgsmål kommer - er der nogle ude i blogland der bor sådan, altså med en sovesofa eller noget ligende og hvordan fungere det og er der nogen der er stødt på en pæn OG god sovesofa et eller andet sted.

Jeg synes det er svært det her, men tænker også at det vel er et offer jeg kan leve med - jeg mener så lang tid får man jo heller ikke lov at beholde dem hjemme vel? Og Daniel og jeg har vel år nok til at få vores lille minimalistiske sofa bagefter??!!
Please kom med nogle kloge ord blogland :)