Hvad skete der med granny'erne?... / by Céline

For over et år siden rasede den vilde granny strips mani i blogland og vi var mange der gik i gang med disse skønne tæpper.
Nogen var mestre i at hækle inden og andre som mig var lige begyndt, men sprang på trods af dette ud i sådanne et projekt. Stort er projektet med sådan et tæppe i hvert fald og her 14 måneder senere er mit da heller ikke færdigt endnu - men det nærmer sig nu.
En af mine fejl har været størrelsen, mit er endt op på at være over 150 cm bredt og det er f****** stort, når det så i den anden retning også skal virke rigtig - lige nu er det ca. 180 cm langt og jeg mangler 2 repeat af farverne endnu - så over 2 meter ender det på.
Jeg har holdt lange pauser i dette projekt og hæklet et par stykker i str. baby, når veninderne har fået bebser, men da jeg var kommet over det første stress over det, har jeg egentlig bare hygget mig ved det, når jeg har haft lyst. Så modet er der stadig og jeg har tænkt mig at lave et til hver af ungerne, når det her er færdig - starter med Sammies, så når jeg det nok inden han flytter hjemmefra ;)
Men hvad med jer derude, fik i jeres færdigt og må jeg se - smid et link :)