Jeg ville ønske... / by Céline

Jeg ville sådan ønske jeg havde tid til at få lagt på bloggen fra sidste uge, der var total spækket med oplevelser, men desværre må det vente lidt endnu. Jeg er spændt hårdt op sådan på arbejdsfronten og nogle gange kan jeg undre mig over hvad fanden jeg tænker på, hvorfor hulen skal jeg lave kjoler i 3000 stykker og 500 forskellige stykker stof, når nu må der bare arbejdes igennem og tage en dag af gangen, så når man vel det hele :)
Til at lette lidt på det hele og få humøret til at stige en del - så havde Daniel et par Mentor sko med hjem til mig fra udsalgsjagt i går. Jeg elsker Mentor sko, man går fantastisk i dem, så lille lave mig, kan få nogle ekstra cm. uden at få alt for ondt i fødderne.

Nå men jeg er den der vil drage ud i verdenen på det mission der hedder, damage controle...