En hurtig anbefaling... / by Céline

Jeg er alene hjemme med ungerne i disse dage og Daniel har taget kablet til at overføre bilder med ud og rejse, så jeg føler mig lidt amputeret, men jeg havde lige lidt liggende ;)

For trods titlen på bogen valgte jeg alligevel af få den da det var månedens bog i bogklubben, et eller andet sagde mig det her var noget og ved i hvad det var det ;)
Jeg har en del havebøger og selvom jeg fx. elsker min Claus Dalby bøger, så er det lidt ligesom at sidde og se på det uopnålige og heller ikke være interreseret i at opnå det.
"Ny i haven" af Karina Demunth, er den bog jeg ville ønsker at jeg havde, da jeg fik have for snart 5 år siden, den er uhøjtidlig, realistisk, baseret på det virkelige liv også er den endda rigtig smuk!

Lærte jeg noget nyt da jeg læste den? Nej, men jeg blev bekræftet i mine ideer og tilgang og jeg var godt underholdt da jeg læste den i Himmelfartsferiedagene - den er rigtig, rigtig go og hyggelig - Absolut værd at købe!!