6 ting jeg ikke ville undvære i haven... / by Céline

Så er kablet tilbage på dansk grund (og det er manden heldigvis også) og jeg kan overføre billeder, puha det føles dejligt befriende ;)

Her en lille liste over hvad jeg er ikke ville undvære i haven.
Kendskabet til roserne kan jeg takke Claus Dalby for og ungerne kan jeg takke Daniel for!

-Sammie, er sjældent til at finde i haven, men når han er, er det SÅ dejligt!

-Sienna, er der tit og elsker at nulre med blomster ligesom mor, men elsker også at rode hele haven til ;)

- Alchymist rosen, jeg har drømt om den siden jeg så billeder af den fra Claus Dalbys have, plantede 2 stk. sidste år og har lige siden glædet mig til at se den i flor og den skuffede ikke, faktisk indrømmer jeg at jeg fik en lille tåre i øjet da den første blomst var sprunget ud - og ja jeg er tossset!

-Blue for you + Rhapsody in Blue, begge er de en af mine ynglings blå roser, men sammen er de sublime synes jeg.

-Odyssey rose, det var kærlighed fra første blik da Claus Dalby viste den frem sidste år og det var mere end held at jeg fik fingerne i den, selvom jeg måtte bestille den hjem fra England, sidste efterår. Heller ikke den rose har skuffet og de 3 planter står et fantastisk sted hvor de vil sprede mere og mere skønhed for hvert år.

-Digitalis, Sidste år var den en fejl at jeg fik denne purpur farvet blomst ind i haven, nu kan jeg slet ikke få nok og jeg glæder mig til at der vil være endnu flere næste år.