Endnu en ranke... / by Céline

Ja, måske det er ved at være over and done med flagranker, meeen jeg sniger nu lige endnu en ind ;) Denne gang var det den gamle garage der stod for tur.
Sidste år havde vi en af papir, men den holdt ikke længe i vind og vejr. SÅ jeg har virkelig grublet over hvad jeg skulle finde på, og om jeg skulle bukke under og sy en - men det gjorde jeg ikke ;)
Til gengæld har jeg lavet den i retro tapet, MEN jeg har lamineret hver lille flag OG nej jeg har ikke lige noget der kan laminere, så jeg har siddet og pakke hver lille papirflag ind i et bredt stykke klisterbånd, sådan noget man bruger til at lukke kasser med, kan i forestille jer det har taget sin tid LOL. Jeg har virkelig været hovedrystende over mig selv mange gange i denne proces. Men heldigvis er den blevet så smuk, som jeg håbet, alt andet ville ha været uretfærdigt med det tidsforbrug ;)
Den er lavet at 2 forskellige retro tapet rester, "lamineret", og syet sammen - det var så den fredag, men hvad, Blogger var jo alligevel ned ;)