Det var det hele værd... / by Céline

I sensommeren gik jeg igang med et projekt som var hårdt, sådan fysisk.
Det handlede om at alle de løg der lå om det gamle æbletræ i haven ikke havde været i blomst i flere år og efter at ha søgt svar hos Marina - lød dommen, at løgene sikkert lå alt for tæt - det kan du læse mere om her.
Og det må man sige de gjorde, jeg gravede hele stykket op og fik sorteret alle de gamle løg fra - det var seriøst et stort arbejde, men jeg er idag meget glad for at jeg gjorde det, for se et syn det gamle æbletræ er i år!
Alle de gamle løg plantede jeg ned i baghaven og håbede på måske en smugle ville komme, men jeg kan fortælle at jeg tror alle som en af de gamle løg har blomstret i år, så det var plads der skulle til og med floret i baghaven og floret om træet nu, kan jeg kun sige det var det hele værd!