Omrokering i soveværelse... / by Céline

Meget snart skal vi ha lavet noget herhjemme, som vi har drømt om siden vi flyttede ind – nej ikke noget samtalekøkken eller kæmpe badeværelse… Nææ nej vi skal ha isoleret vores skunkrum og i samme ombæring skal de ombygges til skabe så de bliver udnyttet optimalt. Det bliver skønt at få mere opbevaringsplads, men det bliver lige så lækkert at vinden ikke decideret blæser ind fra skunken.

I soveværelset komme det til at betyde en om rokering, da vores seng stod der hvor der nu skal være skabe. Drømmen er at få det store klædeskab ud af soveværelset og kunne nøjes med de indbygget skabe og så måske et lille skab.

Men hvor skal sengen så stå er det helt store spørgsmål lige nu… Jeg synes den skal stå foran vinduet, men Daniel har været meget i tvivl, for han mener ikke rigtig en seng kan det. Det har været en lang proces, med gennemlæsning af flere stakke af boligblade – for der skulle beviser på bordet, for at andre også har deres seng ved vinduet. For nu er den rykket derover og hele rummet fungere så meget bedre nu + at det af en eller anden grund er vildt hyggeligt.

Men hvad, kan man det? Eller er det bare mig der er tosset eller er det måske ham ;)