Næsten ego støtte til Japan... / by Céline

Man kan hjælpe Japan på mange måder, men den her er næsten endt med at føles egoistisk.
Jeg valgte nemlig at støtte ved at købe en original tegning fra Pretty little thieves, hvor det fulde beløb er gået til Røde Kors.
Jeg har længe haft øje på hendes ting, men har ventede på at den rigtig tegning skulle komme,da jeg så der pludselig var mulighed for at gøre noget godt samtidigt, slog jeg til.

I går kom der så den mest fantastisk indpakket pakke fra the US og jeg ville ønske jeg havde haft toldmodighed til at tage billeder af den, for hele indpakningen var totalt gennemført, men det havde jeg ik ;) Men her er hvad der var indeni – ikke nok med at hun selvfølgelig havde sendt tegningen, nej det var også lagt ekstra tegning, små pins og en lille hilsen i.

Lige nu kan du gøre mig det efter – der er på en original tegning  og prints, hvor det fulde beløb gør til at hjælpe Japan via Røde Kors.

Men se alle hendes tegninger her og hendes blog her.