Hovedet op af krea projektet… / by Céline

Engang for mange 100 år siden, var jeg en tosset, meget farverig festtøs, der elske det hurtige liv. Men så mødte jeg Daniel…

Ja, selvom det ovenover er rigtig, så er det selvfølgelig ikke så sort/hvidt, men om alt er, så er der ski ikke meget fest og farver og tosset indslag over mit liv i dag, som der var for 10 år siden og det er også helt okay. Men nogen gange møder man mennesker der husker en på den tossede del af sig selv og pludselig ende indkøbsturen af ungernes fastelavns tøj med en lille fest!

Søde Søs, skrev det her til mig ”Hele grunden til at vi selv holder fastelavn er at så er der ingen det synes det er mærkeligt at alle de voksne også komme udklædt :-) & go for øjenvipper & højt hår og små hemmelige vampyrbisser:-) Det gør ligesom livet lidt sjovere hvis man klæder sig ud lidt ind i mellem ik?”
Og det ramte mig ski, da jeg stod der og skulle finde udklædning til Sammie – så med hjem røg en lyserød paryk og lange vipper og til ære for Søs lidt tosserier foran kameraet ;)

Så her er opfordringen givet videre, HUSK at kigge op fra alle krea projekterne og slå jer lidt løs med de tossede indslag, også i hverdagen, det var sjovt og et hit - og post gerne billeder ;)