Forårsfornemmelser / by Céline

Endelig, endelig, endelig er der gået forår i den – I hvert fald for i dag.
Og kunne man være andre steder end i haven på sådan en skøn dag, ja faktisk var det så fantastisk at selv Sammie frivilligt gik i haven, hvilket er stort.

Jeg er stadig i gang med oprydningen efter den bratte vinter, men så sandelig også i gang med at nyde forårsfornemmelserne. Over alt i bedene kan man se tulipaner, påskeliljer og hyacinter skyde op igennem jorden og det med stor glæde, især fordi jeg kan godt se jeg fik lagt en del løg i efteråret, hvilket jeg nærmest havde glemt.

En tulipanplantning har jeg dog ikke glemt, nemlig den af en lille staude tulipan der gerne skulle blive lilla i det. Jeg kan sagtens huske at plante den i sensommeren, mens alt var frodigt.
Frodigt er det ikke pt. Og derfor står den måske lidt dumt, men overse den kommer man nok ikke til.

Blade har den skudt med længe, men i dag opdagede jeg at små hoveder tittede op igennem jorden nu – ret fint synes jeg ;) Selv ideen til denne type tulipan kommer fra Badut, der hele sidste forår delte hendes smukke bede med os. Kan godt forstå hendes forelskelse nu og er ret sikker på der næste forår er sneget sig flere ind i vores have ;)