Lokke, lokke, kom så forår... / by Céline

Nå men ja, må jo bare æde den med at knægten er syg igen og prøve at lade være med at stresse for meget over det. Så alt imens knægten ser Avatar, den sidste luftbetvinger, laver jeg lidt krea.

Det sneer udenfor og helt ærligt synes jeg det på ingen måde er ok – sådan rigtig langt fra endda. Så nu prøver jeg at lokke foråret og sommeren indenfor via sommerfugle på skabet, indkøb af bunke vis af forårsbebudere og indkøb af det mest fantastiske tapet.

Jeg er jo ellers ikke til tapet her og der og alle steder, jeg synes meget er fantastik smukt, men jeg har ikke ville ha det op. Det var så lige ind til jeg faldt over det her, det er på ingen måde retro alla 70erne, men det er totalt mormor på den fede måde. Jeg kan slet ikke vendte med at få blomster, bær og sommerfugle ind i vores lille stue.
Det skal på den endevæg der aldrig fungere med noget og jeg tror at det her bliver løsningen. Men først skal vi lige ha bygget skunkrummet om, der støder op til også skal der være sommer i stuen hele året rundt.

Til sidst blev det også til en smugle krea med perler – nemlig en dekorering jeg af hovedtelefoner jeg så et link til inde hos Meyer Lavigne, her er linket hvis dine også skal pimpes lidt op, men ps. Jeg tror der er nemmere og sikre at klippe perlerne op, det gjorde jeg ;)