Hvor gæret er lavest... / by Céline

Jeg har deadline om 2 dage og har stadig helt utroligt mange løse ender, på projekt Strawberryflavor goes Japaness.

Der har været arbejdet hårdt og intensivt og blandet med at Daniel arbejder i noget der minder om døgndrift for at få afsluttet et stort projekt på hans arbejde, ja så er vi hverken skide gode forældre eller det der minder om huslige. Al tid der kan indfanges brugt på ungerne og ikke oprydning, rengøring og vaske tøj og det ses.
Her ligner noget der er løgn, sådan helt ærligt og min meget diplomatiske ven der var forbi forleden, fik da også lige nævnt at det nok var meget heldigt at der ikke skulle komme nogen og tage billeder til en boligreportage lige nu – det var meget pænt sagt!

Tiden til at gøre noget ved det har jeg ikke, men i dag fik jeg lige købt lidt til at distrahere blikket – smukke blomster kan vel altid pynte, selv ovenpå skidt. Så nu har sofabordet lige fået en klud, lidt blomster og sofaens puder står sådan ok, så hvis man bare ikke kigger på gulvet, i alle hjørner og nåå ja ca alle andre steder, så kan man næsten holde ud at være her.

Ang. smukke ting fandt jeg denne smukke, smukke the pakke i Netto – ved ikke om jeg synes den smager fantastisk, men tror egentlig jeg har meget godt af noget ikke koffein holddigt ;)
Nå jeg er den der vil arbejde videre, uret tikker – men hvis I vil se lidt af det jeg har fået lavet så tjek Strawberryflavors facebookgruppe :)