Det ER for voksne… / by Céline

Julen har da også bragt lidt godter med sig til mig, okay kun en i form af julegave, men når pakkeposten kommer med det, gælder det næsten som en gave og når det hele er super cute er det jo en gave i sig selv.

Inden jul fandt jeg de mest nuttede puder i Singapore, yes yes det godt med Etsy og lignende, hvor må livet ha været kedeligt før nettet og netshopping ;)
Mærket hedder Küsh Küsh og laver de sødeste puder, filtspænder, nøgleringe osv. Jeg faldt personligt pladask for kanin puden og måtte også lige havde lidt spænder med, når det nu skulle heeelt fra Singapore.

Sofaen har også fået en nybeboer, nemlig den fineste strikket bamse fra Luckyboysunday, er helt vild med den her model og selvom det måske er lidt tosset, så er det MIN – høre du Sienna, det min. Jeg proklamere det tit, men jeg elsker smukke ting og det synes jeg absolut den her er og blød. Og ja jeg ender helt sikkert mine gamle dage med en sofa fyldt med bamser og dukker og huset fyldt med pudler, mens Daniel er ude og cykle, men hvad, der er jo nogle der skal jo være tosserne her i verdenen.

Til sidst men så absolut ikke mindst har jeg fået et længe ønsket Anne Bundgaard billede, som jeg er super glad for, det var julegaven fra Daniel og ungerne – ihhh happy, happy me og mit på sigt måske alt for cute, cute hjem ;)