Søg og du skal vinde - GIVE AWAY... / by Céline

VIND DIN EGEN STRAWBERRYFLAVORKJOLE!
Kære alle Strawberryflavor venner, jeg har brug for jeres hjælp og som tak skal du får din helt egen Strawberryflavor kjole, værdi 795 kr.

Det er nu så vildt heldigt at Strawberryflavor er på vej til Japan, hvor det vil blive præsenteret på PlayTime messen i Tokyo allerede i februar. Det hele er gået meget hurtigt og jeg stå lige nu med bare et problem, nemlig det at jeg mangler de hjerter jeg syr på brystet af mine kjoler – skrig!! og det er her jeg har brug for al den hjælp jeg kan få.

Så de 2 første der finder mig et sted hvor jeg kan købe Jane Sassaman hjerte stof fra kollektione ”Jane’s Paradise Garden" der er 3 varianter og de kan alle bruges, vinder en kjole efter eget valg. Jeg skal gerne kunne få mere end en yard, men alt modtages med kyshånd– så please hjælp mig med at gennemsøge nettet, jeg er ligeglad hvor det skal sendes fra bare jeg kan få fignerne i det ;)

Jeg håber som sindssyg i vil støtte op om denne mulighed og hjælpe mig med at finde de hjerter!!
De allerbedste og kærligste knus
Céline