Ad, ad, ad... / by Céline

Siden jeg redde nogle af mine pelargonier ind i ly fra vinterkulden har de ellers så fine blomster udviklet sig til lidt af en bladluse farm.
Henover ugerne er det bare blevet værre og værre og på trods af jeg har givet dem sådan en lussepille ned i jorden, ja så har det ikke gjort det store. I går så jeg mig desværre nødsaget til at klippe dem helt ned, før kønne var de absolut heller ikke mere, men hvad ser jeg her til morgen, på det lille bitte friske skud der er tilbage, der er de ski flokkes og det er på trods af jeg har skyllet dem og meget, meget andet, sååå what to do??
Nu har jeg givet dem en pille mere, med har blogland et bud så modtages det med kyshånd. Hulk hulk, de fine margenta farvet pelargonier der skulle få mig godt igennem vinterhalvåret er nu blot 2 små grimme pinde der stikker op af jorden, grrr!