Help wanted... / by Céline

I weekenden fik vi flyttet lidt rundt herhjemme… igen ville nogen nok mene ;)

Meeen det var altså er tilbagevendende emne der blev taget hånd om. Det store skab som vi havde i stuen (fyldt til randen med mit stof) der smukt som det er, desværre bare var for stort og ja bare ikke stod godt, er blevet skriftet ud med et Københavnerskab, sooom jeg tilfældigvis længe har ønsket mig :) Ahh det er så skønt med luft og gulvplads.

Men manden min vil ha der skal være noget under, på en meget insisterende måde endda, personligt vil jeg bare gerne ha luft men nu er det jo ikke mig der bestemmer det hele. Mit eneste ønske er så at det der står under ligesom skal give mening – der skal ikke bare stå noget for at stå også skal det ikke være for stort og bombastisk.

Men hvad hulen kunne det være… Har blogland et bud modtages det med kyshånd!!

Lige nu står den lille trappe fra badeværelset der, så jeg kan nå op og fylde skabet med ting og sager, men den høre hjemme på badeværelset til ungerne. Også skal skabet males, for selvom det er en skøn farve, så går det bare ikke men turkis, der går ski for meget pastello og farvelade i vores lille stue, så jeg regner med at male den i en orange tone, det vil forhåbentligt binde den sammen med resten af stuen.

Og nu vil jeg tage en slapper, oven på en uge fyldt med fejring af Sammies fødselsdag og med alt for meget muffin bagning til mine hænder :)