Lidt efterårs krea… / by Céline

034

Jeg synes det er længe siden jeg sidst har vist rigtige krea-projekter her på bloggen, Strawberryflavor, tog ligesom alt tiden og krea-energien ;)

Men lidt har jeg da gang i, et stykke baby tæppe i granny strips og hertil må jeg lige tilføje… Ihh hvor er det irriterende ikke at vide med sikkerhed hvad det bliver, synes det er svært med farve valg når det ligesom skal passe til begge køn. Men tæppet bliver lækkert i marion uld og hvis det ikke var fordi jeg selv ikke kan klare uld mod min hud, ville jeg helt sikkert også lave noget til os selv i det.

Til gengæld har jeg fået gang i brodernålen og pønser på noget der skal ende som en lille pude. Det var meningen det skulle ha været en større størrelse, men jeg tror det ville blive for meget af det gode. Men sjov det er det, lidt ligesom at male, man ved ikke rigtig hvor man ender og selv trådens længde lader jeg også være medbestemmende. Glæder mig selv til at se hvad det hele ender med :)

Go’ lørdag derude…

038 037