Yeaa, så det færdigt... / by Céline


Så det første granny stripes tæppe færdigt – bare ærgerligt det er det til Siennas dukkeseng ;)
Jeg har nemlig lige hæklet et lille tæppe ind i det store granny stripes tæppe projekt, det har taget ca. 3 aftner, hvilket jo er lidt mere overskueligt end det store, det vidst mindst ender på 3 måneder. 3 små hæklede blomster blev det også til, bare for at bryde de klassiske rød/hvide striber tæppet blev i, en farvekombi jeg aldrig bliver træt af :)

Også faldt jeg lige over den her lille pude fra Ferm kids, sidst jeg var inde i byen, er vild med de grafiske linjer i den og farverne <3
Billederne er igen taget med Iphonen via Hipstamatic app’en. Jeg tror virkelig jeg kunne blive forfalden til det her, pludseligt er det jo super hurtigt at blogge, når man ikke først skal havde kamera frem, overføre til PC, redigere i PhotoShop og hvad jeg ellers plejer at gøre for at få det udtryk i billederne som jeg ønsker – nogle gange må det være OK at tage en shortcut.