When the party ends... / by Céline


Da jeg i går tømte vores kamera ovenpå en yders vellykket og hyggelig sommerfest var der 3 billeder på – det var det. 3 unger var det vi havde fået taget billeder af, Sammie, Sienna og Ella – men egentlig siger billederne meget for det ses tydeligt at de hygger sig og det var absolut det vi alle gjorde i lørdags.

Herhjemme er det ved at være en rigtig klassiker, det ikke at få taget billeder, man har travlt med at rydde op, lave mad, dække op og pynte op og når det så er gjort kommer folk også er fokus der. Men her var fint, der lørdag eftermiddag, med opdækning i bedste trædgårdstil i hele haven, der var duge i lag, der var Dahliaer i emaljekander, der var lyserødt service, der var vimpler og flagranker i træer og lofter, der var tæpper og bænke og alle de borde vi kunne opdrive, hængekøje og bordfodboldsspil også var der go mad og masser af drikkelse, kager og franske makroner - men vigtigt af alt så var der en skøn stemning og det var rigtig, rigtig hyggeligt!

Vejrguderne var også med os, vejret holdt og først hen på aftenen faldt der lidt dråber, men det betød kun at alle samlede sig i havestuen og blev der festen ud, samlet og om fælles bord. Og dråberne var da heller ikke flere end af det var overstået da alle havde samlet sig i havestuen. Til gengæld holdt vejret sig ikke tilbage hen mod søndag morgen, hvor regnen stod ned i vildskab, så da vi senere på dagen skulle ned og rydde op, var alt nyvasket og dækket af perlerækker af regndråber, papirvimplerne havde fået vasket farven ud og alt var friskt og rent. Så her er der billeder fra dagen der på, da festen var slut, håber alle ar haft en lige så god weekend som vi havde :)