Puha, det gjorde ski lidt ondt… / by Céline

Som nogen måske ved har jeg igennem en årrække erhvervet mig ved at designe og sy børnetøj under mærket Strawberryflavor. Det var intet mindre end mit 3. barn og jeg har haft lagt helt utroligt mange kræfter i designet, netshoppen, ja hele konceptet, men desværre nok også lidt for mange kræfter, i hvert fald brød min leddegigt ud i lys lue for over et år siden og gjorde det mig pludselig helt umuligt at arbejde og så uendelig mange andre ting, for den sags skyld.

Og hvorfor klynker jeg pludselig nu?? Jo jeg har lige opdaget at min netshop udbyder endelig har lukket min shop ned, jeg vidste det kom, for jeg har jo selv bedt dem om det, men det træk ud og måske jeg fik en følelse af den altid ville ligger der, sådan bare til at kigge på, en underbevidst overbevisning om det.
Nu står der blot SERVER: 195.69.129.98, alt det jeg har knoklet for at bygge op er væk for altid og puha det ramte mig altså lige i hjertet da det dukket op på skærmen. Jeg vidste det kom, jeg har vidst det længe, med av, av, av det gør altså ondt.

Så bær over med mig når jeg nu fylder bloggen med gamle billeder fra nu en svunden tid, håber I vil nyde dem lidt med mig…