Elsk dit hjem... / by Céline

Kender du de dage hvor du bare føler dig mere død end levende, damn jeg har en af de dage. Var så træt i morges at jeg ikke engang orkede kaffe, hvilket siger en hel del og situationen.
Jeg har kæmpet hele dagen med at komme op til overfalden, har drukket way to mutch kaffe, har fået hovedpine, sikkert af way to mutch kaffe, har siddet i sofaen for at slappe af og har fået ondt i ryggen af at sidde i sofa og slappe af og sådan er det gået slag i slag.

Men nu har posten lige været her og havde en bog med til mig som jeg længe gerne har, ville læse. Bogen hedder ”Elsk dit hjem”, go titel ik’ og er af Ranvita La Cour. Jeg kendte slet ikke til hende før en læser her på bloggen spurgte om vores hjems indretning var inspireret af hende også måtte man jo lige se hvad hun var for en. Nu vil jeg så se om jeg ikke kan finde lidt go karma i denne smukke bog og forsøge mig med en kop te…