Bare bedre… / by Céline

Kender I det, at man bare nogle dage føler sig lykkeligere og heldigere end andre. Sådan en dag hvor unger og mand er helt fantastiske, blomsterne smukkere, bærerne mere modne, solens stråler varmere, ja jeg kunne blive ved, men sådan havde jeg det i morges. Daniel og Sienna hentede morgenbrød hos bageren, vi spiste det i havestuen, Daniel og jeg drak kaffen færdig mens ungerne løb og legede og resten af dagen var bare fyldt med idyl og ro, glade børn og en glad arbejdende mand, alt imens jeg nussede om bloster og hæklede lidt. Måske den indeholdte det samme som så mange andre dage, men den var bare mere.

Og for at gøre det hele lidt bedre, så se lige hvad jeg fandt på ungernes skrivebord, en lille tegning som Sammie har tegnet af deres nye Dalahest, en vi fandt på et loppis i sommerferien. Den er så skøn og fin og fantastik tegnet at jeg straks har sat den op i havestuen.