Turen går til Sverige: Jonstorp vandrehjem… / by Céline


Forrige weekend var vi en tur til Skåne, det var en dejlig tur og derfor har jeg også rigtig gerne ville dele den med blogland, men jeg havde et problem. Problemet bestod i at der var for meget at fortælle, for mange billeder at vise, alt for meget af det gode, hvilket jo ikke er det værste, men stadigvæk svært at gribe an og forme. Min løsning er blevet, en serie af indlæg om det vi oplevede og så endda med en forsættelse senerne på sommeren, for der smutter vi til Sverige igen.

Jeg vil starte med at fortælle om der hvor vi boede denne gang. Jonstorp hedder byen, som ligger i Skåne, et par timers kørsel fra København og tæt på Höganäs, ikke en stor by, men der hvor et skønt vandrehjem har til. Så lige der midt i noget der mest af alt ligner en plantage med træer, ligger Jonstorp vandrehjem, en stor gammel, med nyrenoveret bygning, med smukke forblæste træer omkring sig og en have der emmer af Sverige. Det er et stort sted, sådan rigtig stort, både inde som ude, men ment på den måde at der er plads til at ”være” også med børn og luft så man ikke føler man har det halve Sverige på nakken. Det er et hyggeligt sted, med masser af personlig og svensk charme, værelser og senge er super og når jeg nævner senge sådan er det fordi jeg andre steder ikke har, kunne sige det samme. Køkkenet har flere faciliteter end hvad vi er vant til herhjemme hos os og jaaa vi har ikke en mikroovn og jeg ved godt vi er de sidste på jorden der ikke har det ;)

Når i kigger på billederne, så læg mærke til de gamle billeder med pigerne på, har i noglesinde set så meget hvidt og nypresset tøj, jeg synes de billeder er intet mindre end fantastsike og jeg ville tage tilbage for bare igen at kunne stå og betage dem på gangen.
Mens vi var der var der VM i fodbold og mens drengene så det, legede Sienna med søde svenske piger, der synes hendes navn var vældigt sjovt fordi det minder om et svensk ord for hej, noget alla ”sjener”, men uhh hæng mig ikke op på det svenske :)
Næste gang noget om de ting vi var ude og opleve mens vi var der…