Granny stripes galore... / by Céline

Jeg hopper ski med på Granny stripes vognen!
Som det halve blogland udfordre jeg min toldmodighed og er gået i gang med at hækle et tæppe i granny stripes, jeg ved det kommer til at tage tid og jeg kommer sikkert til at bande det langt væk, men damn de tæpper jeg har set lavet i blogland, giver mig blod på tanden. Nu skal det være, garnet er fundet og de første 10 rækker er lavet. Mit bliver ikke så spraglet som de andre jeg har set, for ja her er ret mange farver i forvejen, så jeg har sat mig fast på nogle lyserøde til lilla nuancer med et strejf orange og sart gul og i det jeg sidder og skriver det går det op for mig at farverne er mistænkeligt meget ala dem på de hæklet pude jeg lavet og her troede jeg lige jeg havde fundet på noget nyt hmm.

Nå men, der ud af det går og hvis der er nogle der har lavet et færdig el. er i gang, så læg et link, vil så gerne se hvad I har fundet på inden for de samme rammer og opskriften er her hvis du selv vil igang,