Hedebølge... / by Céline

Hold da helt op det har været varmt de sidste to dage, puhaa! Ja ja jeg brokker mig ikke, jeg bliver bare lidt hys når der er 30 grader indenfor og hverken ikke en vind at finde ude el. inde. Så dagene har stået på meget tid i hængekøjen, vandkamp og soppebassin leg. Dagenes største opgaver har helt sikkert været at lave mad til den sultne mand og børneflok og det har helt sikkert lige været det jeg orket og ikke det mindste mere, damn jeg gider ikke lave mad normalt, men slet ikke i den her hede.

I dag fik jeg dog lige snuppet et par billeder af ungerne, hvilket da også må tælle for noget og endda lavet nyt billede til topbanneret, nu har jeg udgivet et indlæg på bloggen og nydt en is, alt imens det regner udenfor , så kan man vidst ikke forvendte mere på sådan en dag, sofa here I come!

Hov og roserne er i rækkefølge, Blue for you, Bering Renaissance, Schneewittchen, The Pilgrim og China Town...