Granny stripes galore #2 / by Céline

Damn, damn, damn, en eller anden husk mig lige på jeg er produkt og ikke procesorienteret, næste gang jeg vil i gang med noget af denne størrelse. De første dage gik fint, fik endda bildt mig selv ind af jeg bare sad og hyggede mig med at hækle, at projektet var så stort og uoverskueligt at der alligevel ikke var nogen grund til at stresse med det og jeg derfor bare kunne nyde det, jeg blev klogere!
Jeg er nu ude i, når du har lavet den her række færdig, må du få en kop kaffe eller når den række er færdig må du gå ud og tisse – ALT er jeg vidst snart villig til at love mig selv hvis jeg bare koncentrere mig om at hækle og hvor langt er jeg nået – lige over en 1/9, ja det kan jeg sige meget præcis for jeg bruger meget tid på at regne på det og hvor længe jeg skal hækle endnu før tæppet er færdig, suk.

Nå det er sagt, så skal det siges at det bliver rigtig fint og billedet viser slet ikke hvor fint, det egentlig er! Og lækkert, mums jeg er vild med a køre fingrene hen over det og jeg er helt sikker på jeg kommer til at elske det når jeg lige er kommet mig over at hade projektet.
I disse dage er jeg alene hjemme, unger og mand er i sommerhus, så jeg har virkelig mulighed for at hækle, derfor er jeg også over and out igen og smutter hen og hækler videre ;)