En buket afreagering, tak... / by Céline

Jeg har lige været en tur i haven, ja det er der for dens skyld ikke noget underligt i, men noget underligt kom med op, nemlig en buket blomster. Nå jeg siger det er underligt, så er det helt seriøst, for jeg klipper næsten aldrig blomster til buketter. Jeg kan ikke få nok blomster i haven og det er nok derfor det føles helt forkert at klippe af dem, for så der jo mindre!?! ”Plukker du ikke buketter??” hvilket var noget der var lidt af et mysterium for de søde mennesker der var her for at lave boligreportage -de har helt klart ikke have på min måde ;)
Men ikke desto mindre kom der en lille buket op i dag og det skyldes klart at jeg lige skulle afreagere over dagen. Vi startede ferie i fredags og i dag kom dagen bare hvor ungerne ikke rigtig kunne finde den normale rytme og derfor har været helt umulige hele dagen, dagen kommer hver gang vi har ferie og det ved jeg, men alligevel er denne dag stadig ulidelig. Nu sover de små møgunger og alt er sikkert bedre i morgen, men haven, den mangler lidt blomster som nu pryder heroppe og jeg NØD! af klippe dem af, klip, klip, klip ahh ;)

Ved siden af blomsterne står det helt store sommerhit på mine negle, nemlig Essie ”Splash of grenadine” den er super lækker og må og skal lige anbefales! Buketten, den indeholder, Bering renaissance rose, hortensia, ærteblomster, pelargonier, verbena og ridderspore, yes, yes jeg kom vidt omkring med saksen ;)